Search
 
Nasse Nøff

8. oktober 2013

Nasse Nøff

Dette er småbarnsavdelingen vår, her er det barn fra 0 – 2 år med plass til 12 barn.

Avdelingen ligger i 1. etg av bygget vårt med med nærhet rett ut til uteområdet i front av barnehagen.For disse barna er arbeidet med Trygghet det viktigste i en oppstartsperiode. Mange barn og foreldre har sitt første møte med barnehage her, så mye omsorg og kjærlighet er stikkord som råder i hverdagen. Rutiner skal innarbeides så det er hverdagslivet som har hovedfokus på Nasse Nøff. De arbeider med se hvert enkelt barn og deres behov, alt fra det å leke, spise, sove, stell og dotrening.

Ellers blir det gjennomført formingsaktiviteter, mye sang og musikk blir brukt, de er ute på tur og ellers mange gode lek- og samspillsituasjoner.  Det er mye som skal læres og erfares det første året i barnehagen.På Nasse Nøff arbeider:

Pedagogisk leder i 100%: Kristina Winther-Sørensen

Pedagogisk leder i 80%: Kristine L. Solberg

 Fagarbeider i 90%: Erika Henriksen

Fagarbeider i 60%: Tina Mørken Skar

 Assistent i 100%: Rune Amundsen 

 

Kontaktinformasjon direkte til avdeling Nasse Nøff:

Telefon: 919 08 102

E-post: nassenoff@linnestadbarnehage.no

 

OM OSS
Linnestad barnehage SA startet opp i august 2002. Vi er en privat andelsbarnehage eid av foreldrene. Barnehagen er beliggende i Tønsberg kommune i Vestfold. Barnehagen har 48 plasser hvor minst 12 av disse er småbarnsplasser.

I Linnestad barnehage skal alle barn og voksne føle trygghet, dette får vi ved å gi god omsorg, kjærlighet og respekt. Når tryggheten ligger til grunn skal samspillet mellom menneskene blomstre. Gjennom tillit og anerkjennelse blir det gode relasjoner, og vennskap knyttes. Når vi trives og har det bra er vi klar til å ta imot ny kunnskap på veien. Dette får vi igjennom de aktiviteter, erfaringer og opplevelser vi har i hverdagen.

LINNESTAD BARNEHAGE SA

Kløvveien 2
3175 RAMNES

33 39 52 50

post@linnestadbarnehage.no

Veibeskrivelse:

Linnestad barnehage SA er beliggende sentralt på Linnestad feltet i Tønsberg kommune, ca 5 km syd for Revetal og ca 10 km nord for Tønsberg. Trykk her for å vise kart.

Åpningstider:

Barnehagen har åpent mandag til fredag fra 06.45-17.00. 

I tillegg til 5 planleggingsdager i året som vi stenger, har vi stengt i uke 29, jul- og nyttårsaften. Onsdag før skjærtorsdag stenger vi kl. 12.00

2013 - Databutikken Tønsberg AS