Nasse Nøff

8. oktober 2013

Nasse Nøff

Dette er småbarnsavdelingen vår, her er det barn fra 0 – 2 år med plass til 12 barn.

Avdelingen ligger i 1. etg av bygget vårt med med nærhet rett ut til uteområdet i front av barnehagen.

For disse barna er arbeidet med Trygghet det viktigste i en oppstartsperiode. Mange barn og foreldre har sitt første møte med barnehage her, så mye omsorg og kjærlighet er stikkord som råder i hverdagen. Rutiner skal innarbeides så det er hverdagslivet som har hovedfokus på Nasse Nøff. De arbeider med se hvert enkelt barn og deres behov, alt fra det å leke, spise, sove, stell og dotrening.

Ellers blir det gjennomført formingsaktiviteter, mye sang og musikk blir brukt, de er ute på tur og ellers mange gode lek- og samspillsituasjoner.  Det er mye som skal læres og erfares det første året i barnehagen.

På Nasse Nøff arbeider:

Pedagogisk leder i 80%: Synnøve Lie Sørensen

Pedagogisk leder i 80%: Kristine L. Solberg

Fagarbeider i 100%: Erika Henriksen

Fagarbeider i 60%: Tina Mørken Skar

Assistent i 100%: Rune Amundsen

Kontaktinformasjon direkte til avdeling Nasse Nøff:

E-post: nassenoff@linnestadbarnehage.no