Tigergutt

8. oktober 2013

Tigergutt

Dette er en avdeling med barn fra 4 – 5 år med plass til 18 barn.

På denne avdelingen er alle skolestarterne våre sammen med  4 åringene. Her medvirker barna i større grad på dagene og aktivitetene. De arbeider med at alle barna skal bli sett og hørt, og tilrettelegge for hver enkelt barn utfra modenhet og behov. Det blir arbeidet kontinuerlig med at barna skal bli selvstendige, slik at de lettere kan klare seg når skolen er i gang.

Denne avdelingen har ett eget "klatrerom" med ribbevegg, armgangsbue og klatrevegg som er til stor glede og inspirerer til mye fysisk aktivitet. De er mye ute, arbeider med å etablere et fast tursted ved gapahuken i  Linnestadskogen, men er også på turer andre steder i nærmiljø. På denne avdelingen jobbes systematisk med smART gjennom sosiale historier, karakteregenskapene og samspillet mellom menneskene.  Ellers er det aktiviteter som er forskende og kunnskapsgivende, blant annet lek med tall, former, bokstaver og ord.

Skolestarterne har egne opplevelser og aktiviteter i «Dragegruppa». Her har de aktiviteter rettet mot satsingsområdet vårt, de lærer om slagene på Re og har skoleforberedende aktiviteter. Opplevelser som tur til Midgard historiske senter på høsten og overnatting i barnehagen på våren er fast hvert år for denne gruppen.

På Tigergutt arbeider:

Pedagogisk leder i 100%: Therese BredsrupTjernshaugen

Pedagogisk leder i 100%: Vebjørn Askedal Moen

Fagarbeider i 60%: Ingvild Haugo Moland

Assistent i 100%: Hanne Johansen

Kontaktinformasjon direkte til avdeling Tigergutt:

E-post: tigergutt@linnestadbarnehage.no