de.wellreplicas.to https://it.wellreplicas.to https://es.wellreplicas.to/ replique montre replica rolex replika rolex https://de.upscalerolex.to/ rolex replica rolex imitacion replique rolex
Search
 
Ole Brumm

8. oktober 2013

Ole Brumm

Dette er en avdeling med barn fra 2-3 år med plass til 13 barn.

På denne avdelingen har barna kommet opp på «mellomstor avdeling» og det er stas. Her er det viktig å skaffe seg venner og å ha gode samspills-situasjoner. De arbeider mye med å sosial kompetanse/smART gjennom hverdagssituasjoner og karakteregenskaper. De har egne språkgrupper, og arbeider mye med språkstimulering på mange ulike måter. De voksne bruker mye dramatisering og konkreter i arbeidet sitt med barna, uteliv og formingsaktiviteter er også en stor del av hverdagen her.

På Ole Brum arbeider:

Pedagogisk leder i 90%: Vebjørn Askedal Moen

Pedagogisk leder i 60%: Anne Mette Hegg

Fagarbeider i 90%: Erika Henriksen

Fagarbeider i 70%: Ingvild Haugo Moland

Fagarbeider i 20%: Linda Mørken


Kontaktinformasjon direkte til avdeling Ole Brumm:

Telefon: 919 08 103

E-post: olebrum@linnestadbarnehage.no 

OM OSS
Linnestad barnehage SA startet opp i august 2002. Vi er en privat andelsbarnehage eid av foreldrene. Barnehagen er beliggende i Tønsberg kommune i Vestfold. Barnehagen har 48 plasser hvor minst 12 av disse er småbarnsplasser.

I Linnestad barnehage skal alle barn og voksne føle trygghet, dette får vi ved å gi god omsorg, kjærlighet og respekt. Når tryggheten ligger til grunn skal samspillet mellom menneskene blomstre. Gjennom tillit og anerkjennelse blir det gode relasjoner, og vennskap knyttes. Når vi trives og har det bra er vi klar til å ta imot ny kunnskap på veien. Dette får vi igjennom de aktiviteter, erfaringer og opplevelser vi har i hverdagen.

LINNESTAD BARNEHAGE SA

Kløvveien 2
3175 RAMNES

33 39 52 50

post@linnestadbarnehage.no

Veibeskrivelse:

Linnestad barnehage SA er beliggende sentralt på Linnestad feltet i Tønsberg kommune, ca 5 km syd for Revetal og ca 10 km nord for Tønsberg. Trykk her for å vise kart.

Åpningstider:

Barnehagen har åpent mandag til fredag fra 07.00-16.45. 

I tillegg til 5 planleggingsdager i året som vi stenger, har vi stengt i uke 29 og 30, jul- og nyttårsaften. Onsdag før skjærtorsdag stenger vi kl. 12.00

2013 - Databutikken Tønsberg AS
123movies