Linnestad Barnehage SA

irene@linnestadbarnehage.no

Mandag - Fredag: 06:45 - 17:00

Besøk oss

Linnestad barnehage SA er beliggende sentralt på Linnestad feltet i Tønsberg kommune, ca 5 km syd for Revetal og ca 10 km nord for Tønsberg. Vi er veldig stolte av den flotte barnehagen vår så kom gjerne for en titt!

Linnestad barnehage SA startet opp i august 2002. Vi er en privat andelsbarnehage eid av foreldrene. Barnehagen er beliggende i Tønsberg kommune i Vestfold. Barnehagen har 48 plasser hvor minst 12 av disse er småbarnsplasser.

I Linnestad barnehage skal alle barn og voksne føle trygghet, dette får vi ved å gi god omsorg, kjærlighet og respekt. Når tryggheten ligger til grunn skal samspillet mellom menneskene blomstre. Gjennom tillit og anerkjennelse blir det gode relasjoner, og vennskap knyttes. Når vi trives og har det bra er vi klar til å ta imot ny kunnskap på veien. Dette får vi igjennom de aktiviteter, erfaringer og opplevelser vi har i hverdagen.

Linnestad barnehage SA er beliggende sentralt på Linnestad feltet i Tønsberg kommune, ca 5 km syd for Revetal og ca 10 km nord for Tønsberg. Trykk her for å vise kart.