de.wellreplicas.to https://it.wellreplicas.to https://es.wellreplicas.to/ replique montre replica rolex replika rolex https://de.upscalerolex.to/ rolex replica rolex imitacion replique rolex
Search
 

Vi har samordnet opptak med Tønsberg kommune med søknadsfrist 1. mars hvert år til hovedopptak. Utover det er det løpende opptak ved ledig plass.

Deres søknadssenter finner du her: https://barnehage.visma.no/tonsberg


Våre priser:

Plass   Barnehageplass   Matpenger   Sum
100%   3 230,-   365,-   3 595,-
80%   2 907,-   292,-   3 199,-
60%   2 261,-   219,-   2 480,-
50%   1 938,-   183,-   2 121,-

Vi har 30% søskenmoderasjon for barn nr. 2 og 50% søskenmoderasjon for barn nr. 3

Det betales for 11 måneder i året, juli er betalingsfri.

Alle måltider er inkludert i matpengene. Frokost frem til 08.15, lunsj og ett enkelt ettermiddagsmåltid.

Barn skal i løpet av et barnehageår fra 01.08 – 31.07 ta ut 4 uker ferie hvor 3 uker skal være sammenhengende. Dette er i tillegg til planleggingsdager.Linnestad barnehage SA er en foreldredrevet barnehage, så når du takker ja til plass i barnehagen må det innbetales en andel pålydende en måneds betaling(- matpenger). Denne summen refunderes i sin helhet når barnet slutter i barnehagen.

 

I oppstart samarbeider vi med foreldrene og har en tett oppfølging den første tiden ved å gi:
- Tilbud om besøksdager i forkant av barnehagestart.
- Foreldremøte på våren for nye barn.
- Faste rutiner ved oppstart, tilrettelagt for den enkelte.

I Linnestad barnehage er vi bevisst på relasjonsbygging og trygg tilknytning. Vi ønsker å skape trygge tilknytningsrelasjoner, tilhørighet i et inkluderende miljø og en opplevelse av å være en viktig brikke i felleskapet. På denne måten mener vi at vi skaper det beste utgangspunktet for barnets læring og utvikling. 

Vi skal være:
- En trygg og sensitiv reguleringsstøtte og veileder for barnet.
- Større: ta grep, organisere, forberede, ha kontroll
- Sterkere: emosjonelt sterkere
- Klokere: forstå og forklare, sette tydelige grenser med varme og godhet
- God: sørge for at barnet opplever oss som gode, snille og vennlige


 

 

 

 

 


 

OM OSS
Linnestad barnehage SA startet opp i august 2002. Vi er en privat andelsbarnehage eid av foreldrene. Barnehagen er beliggende i Tønsberg kommune i Vestfold. Barnehagen har 48 plasser hvor minst 12 av disse er småbarnsplasser.

I Linnestad barnehage skal alle barn og voksne føle trygghet, dette får vi ved å gi god omsorg, kjærlighet og respekt. Når tryggheten ligger til grunn skal samspillet mellom menneskene blomstre. Gjennom tillit og anerkjennelse blir det gode relasjoner, og vennskap knyttes. Når vi trives og har det bra er vi klar til å ta imot ny kunnskap på veien. Dette får vi igjennom de aktiviteter, erfaringer og opplevelser vi har i hverdagen.

LINNESTAD BARNEHAGE SA

Kløvveien 2
3175 RAMNES

33 39 52 50

post@linnestadbarnehage.no

Veibeskrivelse:

Linnestad barnehage SA er beliggende sentralt på Linnestad feltet i Tønsberg kommune, ca 5 km syd for Revetal og ca 10 km nord for Tønsberg. Trykk her for å vise kart.

Åpningstider:

Barnehagen har åpent mandag til fredag fra 07.00-16.45. 

I tillegg til 5 planleggingsdager i året som vi stenger, har vi stengt i uke 29 og 30, jul- og nyttårsaften. Onsdag før skjærtorsdag stenger vi kl. 12.00

2013 - Databutikken Tønsberg AS
123movies